cultuur in amsterdam oost watergraafsmeer
contacten stadsdeel
 
adresLinnaeusstraat 89 / Postbus 94801
postcode/plaats1090 GV
tel.0207744444
homepagewww.oost-watergraafsmeer.nl
categorieondersteuning (overigen)
Aan iedereen die als kunstenaar actief is of culturele activiteiten organiseert in stadsdeel Oost/Watergraafsmeer,

Graag nodigen wij u uit voor een informatiebijeenkomst van netwerkorganisatie CIAOW, het Amsterdams Fonds voor de Kunst en stadsdeel Oost/Watergraafsmeer op vrijdag 15 februari om 19.30 in Villa Matern, Nicolaas de Roeverstraat 3, 1093 KH Amsterdam.

Netwerkorganisatie CIAOW, het Amsterdamse Fonds voor de Kunst en stadsdeel Oost/Watergraafsmeer organiseren deze bijeenkomst om kunstenaars en kunstinstellingen binnen het stadsdeel Oost/Watergraafsmeer goed te informeren over de mogelijkheden en de voorwaarden voor een financiƫle bijdrage van het stadsdeel en/of het Amsterdam Fonds voor de Kunst.

Tijdens de bijeenkomst is er veel ruimte voor het stellen van vragen. Na afloop van het informatieve gedeelte biedt Het Fonds u een drankje aan tijdens de netwerkborrel .

Programma:

19.30 uur zaal open

19.45 uur start informatieve gedeelte door stadsdeel Oost/Watergraafsmeer en AFK

vanaf 20.30 uur netwerkborrel


Stadsdeel Oost/Watergraafsmeer stimuleert de actieve en passieve deelname van zijn inwoners aan kunst en cultuur. Het stadsdeel houdt binnenkort zijn eerste halfjaarlijkse verdeelronde van waarderingssubsidies voor lokale projecten op het gebied van kunst en cultuur.


Wilt u aanwezig zijn bij deze bijeenkomst? Geeft u dan op via info@ciaow.nl

Toegang van de bijeenkomst is gratis.