cultuur in amsterdam oost watergraafsmeer
Muziek op Schoot
 
contactpersoonMarjan Politiek
adresLord Kelvinstr 4h
postcode/plaats1098 SC Amsterdam
e-mail
tel.0206237835
homepagewww.muziekopschootamsterdam.nl
categoriemuzieklessen (overigen)
trefwoordenMuziek met Baby's en Peuters, een vrolijk muziekcursus voor kinderen vanaf 8 maanden tot 4 jaar. Muziek op schoot. Muziek op Schoot.
Deze muziekcursus speelt in op de natuurlijke interesse voor muziek bij jonge kinderen en gaat uit van het samenspel tussen ouder en kind: samen muziek maken, samen ontdekken, samen genieten van het nieuwe leven.
De lessen sluiten aan bij de ontwikkelingsfase van het kind.
Weet u nog, die liedjes van vroeger, vol herinneringen aan spelletjes met ouders en grootouders? U zou wel met uw kind willen zingen, maar u kent zelf weinig liedjes of weet de woorden niet meer?
In deze cursus wordt veel gespeeld, gedanst en er wordt gebruik gemaakt van eenvoudige instrumenten en andere materialen: van ballen tot badeendjes, van muisjes tot kikkers... Oude en nieuwe kinderliedjes wordt gezongen, ondersteund door een activiteit. Ook komen er zoveel mogelijk "echte"instrummenten aan bod.

Wie geeft de lessen: Marjan Politiek is al jarenlang werkzaam als muziekdocente/koordirigent/hoornist. Ze heeft de speciale opleiding "Muziek op schoot" gevolgd voor het geven van muzieklessen aan kinderen in de leeftijd van 4 maanden tot 4 jaar.
Wanneer en waar: in de watergraafsmeer, in een voormalig winkelpand, dicht bij de kruislaan.
De groepen starten meerdere keren per jaar: in januari/april/september.
De lessen zijn op maandag- en op vrijdagochtend.
Kosten: voor een muziekcursus van 10 lessen bestaalt u 75 euro.
Eventueel kunt u een gratis proefles volgen.
Voor verdere informatie zie de website: www.muziekopschootamsterdam.nl.
Op zondagochtend, 9 september, is er een gratis een voorbeeldles te volgen om 10.00 uur in het kader van het festival van de rode loper. Voor verdere info zie festival rode loper.