cultuur in amsterdam oost watergraafsmeer
Salsaschool Sabroso
 
contactpersoonFranz Jansen
adres2e van Swindenstraat 26
postcode/plaats1093 VS Amsterdam
e-mail
tel.020 - 692 54 21
homepagewww.sabroso.nl
categorielatijns-amerikaans dansen
SALSA DANSLES, een introductie tot
Sabroso is 16 jaar geleden opgezet door Franz en Floor. Zij houden zich al vele jaren met salsa bezig en hebben een intensieve dans- en muziekopleiding gevolgd in Nederland, Cuba, Colombia en de VS. Onder hun bezielende leiding heeft Sabroso een uitstekende reputatie opgebouwd. Kenmerkend zijn de didactisch verantwoorde lesopbouw, zorgvuldige muziekkeuze en last but not least de gedachte dat plezier bij het dansen voorop staat.

Bij Sabroso leer je niet alleen goed dansen, maar blijf je ook op de hoogte van salsa-activiteiten in de omgeving. Bovendien organiseert Sabroso zelf regelmatig dansavonden met DJ's en spetterende live acts.

Salsa (letterlijk: saus) is Afro-Caribische muziek, die zijn oorsprong vindt in de Cubaanse son. Hieruit hebben zich vele muzieksoorten en dito dansvormen ontwikkeld.

Salsadansen is fun! Het is een vrolijke muzieksoort met opzwepende ritmes, maar ook met onmiskenbare romantische kanten. Zelfs een vleugje melancholie wordt niet geschuwd. Bij Sabroso maak je daar op een leuke manier kennis mee.