cultuur in amsterdam oost watergraafsmeer
Linnaeus Boekhandel
 
adresmiddenweg 29
postcode/plaats1098 ab
e-mail
homepagewww.linnaeusboekhandel.nl
categorieliteraire workshops en lezingen
Onze boekhandel is sinds 1991 gevestigd aan de Middenweg in de Amsterdamse Watergraafsmeer. Wij zijn een zelfstandige boekhandel, dat wil zeggen dat wij ons aanbod geheel zelf kunnen bepalen. De winkel is goed gesorteerd in literatuur, spanning, Engels, geschiedenis, psychologie, filosofie, Amsterdam, kunst, reizen, koken en kinderboeken. Ook vindt u bij ons een afdeling modern antiquariaat.
Linnaeus Boekhandel organiseert een paar keer per jaar gratis toegankelijke lezingen met schrijvers of andere deskundigen over actuele boeken en thema’s.


Linnaeus Boekhandel bestaat 15 jaar, vier het mee!

Zaterdag 4 november viert Linnaeus Boekhandel zijn vijftienjarig bestaan. Het wordt een feestelijke dag. Iedereen is de hele dag door van harte welkom in de winkel aan de Middenweg 29, waar enkele speciale festiviteiten zullen plaatsvinden.

’s Middags geeft Jorge Bolle voor onze jeugdige vaste klanten een voorleesvoorstelling.

Aan het eind van de dag is er een spetterende Linnaeus Boekhandelquiz, gepresenteerd door niemand minder dan Teun van der Keuken. Na afloop is er een gezellige borrel die muzikaal omlijst wordt door de band Spaans & Zo, met hun karakteristieke Cuban/Tex Mex-sound.De tijden:

14.30 uur: Jorge Bolle

15.30 uur: De Linnaeus Boekhandelquiz

Vanaf 16.00 uur: Borrel, hapje en muziek van Spaans & Zo