cultuur in amsterdam oost watergraafsmeer
Arttrust
 
contactpersoonMarja van Putten
adresReinwardtstraat 17
postcode/plaats1093 GV Amsterdam
e-mail
tel.0206926062
homepagewww.arttrust.nl
categoriebeeldende kunst, beeldende kunst (avantgarde), ontwerp
achtergrondkunst en webdesign
trefwoordenkunst en webdesign
Melkmeisje2_copyMelkmeisje2_copy portfolioportfolio portfolioportfolio portfolioportfolio portfolioportfolio portfolioportfolio portfolioportfolio portfolioportfolio portfolioportfolio
Bij ARTTRUST wordt u een breed pakket aangeboden tussen het volledig laten ontwerpen en laten onderhouden van een website en het zelf leren maken en onderhouden van een site. Een tussenvorm, passend bij uw persoonlijke wensen is ook mogelijk.

Veel mensen die een website willen, weten niet hoe en waar te beginnen. Hoe kom je aan een passende ontwerper en wordt het niet te duur? Kan ik het zelf leren of is het toch iets wat je beter kan laten maken? Hoe kan ik de site actueel houden? Kan ik dat misschien zelf doen? In elk geval: Het moet een mooie representatieve site worden.

Ik zoek naar de beste oplossing voor een klant, kijk wat iemand wil en kan. Hoeveel heb je er financieel voor over en hoeveel tijd wil je er insteken om het eventueel zelf te leren.

Vaak is het handig in een persoonlijk gesprek over uw wensen te praten. Als u verder weg woont kan het ook eerst per telefoon.

http://www.arttrust.nl

Verder ben ik actief als beeldend kunstenaar; maak een mix van digitale technieken en schilderkunst, zie daarvoor http://www.marjavanputten.nl