cultuur in amsterdam oost watergraafsmeer
Muziekmakerscentrum - Orfeos Studio
 
postcode/plaats1093 KR Amsterdam
e-mail
homepagewww.s-o-s.nu
categorieoefenruimtes (alle)
De maquette van het muziekmakerscentrum.
De maquette van het muziekmakerscentrum.
Impressie van muziekrepetitieruimtes.
Impressie van muziekrepetitieruimtes.
Orfeos Studio heeft een plan ontwikkeld voor een multi-facilitair centrum voor muziekbeoefening. Door in één gebouw allerlei muziek-functies samen te brengen onder beheer van een professionele, dienstverlenende organisatie, wil Orfeos Studio kunnen voorzien in de behoeftes van iedereen die in de muziek actief is.

In het muziekmakerscentrum dat medio 2008 de deuren opent, komen uiteenlopende repetitiestudio’s en –zalen, opname- en muziekbewerking-studio’s, die qua akoestiek, klimaatbeheersing en praktische bruikbaarheid allemaal voldoen aan de hoge standaard die Orfeos Studio voor ogen staat. Professionele en amateurmuzikanten kunnen er elke dag en avond van het jaar rekenen op prima dienstverlening en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
Er komen bedrijfsruimten voor muziekgerelateerde ondernemers, kantoren voor muziekorganisaties en alle denkbare randvoorzieningen. Verder uiteraard goede laad- en losfaciliteiten en opslagmogelijkheden.

Alles in en om het muziekmakerscentrum staat in het teken van het ondersteunen van muziekbeoefening in de breedste zin. De organisatie is ingesteld op het leveren van service en oplossingen. De sfeer zal er een zijn, waarin nieuwe muzikale initiatieven een optimale kans van slagen krijgen. Momenteel wordt hard gewerkt aan de oprichting van het eerste muziekmakerscentrum in Amsterdam.