cultuur in amsterdam oost watergraafsmeer
OneFourOne Collective
 
adresWibautstraat 150 (begane grond)
postcode/plaats1091 GR
e-mail
tel.020-3052820
categorieoverigen (organisatie) (overigen)
OneFourOne Collective presents: Jeru The Damaja

Op vrijdag 19 december komt Jeru The Damaja voor een exclusief concert en een masterclass naar het nieuwe podium No-Limit in Amsterdam zuid-oost. Om iedereen de kans te geven kennis te maken met dit nieuwe podium in Amsterdam zuid oost geeft OneFourOne collective via de website van Statemagazine de eerste 50 kaartjes (25x2) voor het concert gratis weg. Jeru zal niet alleen het podium betreden voor een exclusief concert, maar hij zal eerder op de dag een masterclass geven waarin hij verteld over zijn visie over hiphop.

De Amerikaanse rapper Jeru The Damaja hoort bij de gevestigde orde in het hiphop land. We kennen hem vooral van de ondergrondse instant hit “Come Clean”, en de ware hiphop diamantjes “Playin' Yaself” en “99.9 Pa Cent”.

Jeru staat bekend als de meest getalenteerde protégé van de Gang Starr click. Met hulp van Dj premier en Guru bracht hij zijn eerste album “The Sun Rises in the East” uit in 1994. Het album wordt nog steeds beschouwd als een ware hiphop klassieker. Sindsdien heeft hij zijn naam verder waargemaakt als een ware live performer. Jeru is the prophet, the wise man, the spiritual brother. Hij rapt vanuit zijn diepste bewustzijn, nog eens extra uitgediept door een liefde voor meditatie.

Zijn laatste album verscheen in 2007 genaamd still rising. Nu komt de grote man naar Nederland op 19 december zal hij aanwezig zijn in de Nolimit. Om op 19 december een concert en een masterclass van niemand minder dan Jeru The Damaja te volgen, geef je dan snel op via Info@onefourone.nl . Wil je alleen genieten van zijn concert koop dan nu je kaartje via pico records of www.easyticket.nl en zorg dat je erbij bent! Voor meer informatie kijk op www.onefourone.nl

Vrijdag 19 december
Jeru the Damaja plus support act
Dj: FS Green
Deur open 21:00
Aanvang show 22:00
No limit, Geldershoofd 80, Ganzenhoef
Presale: 10 euro www.easyticket.nl en pico records

Masterclass
Aanvang 19:00 uur
Aanmelden verplicht via info@onefourone.nl (Max. 30 plekken)
12,50 euro masterclass (inclusief concert).

Mede mogenlijk gemaakt door: SJA, The Spot, OneFourOne Collective