cultuur in amsterdam oost watergraafsmeer
Foundation for Indian Artists
 
contactpersoonEls Reijnders
adresWeesperzijde 88c
postcode/plaats1091 EK Amsterdam
e-mail
tel.(020) 6686178
homepagewww.euronet.nl/~fia/index.html
1e zondag van de maand 14.00-17.00
De Foundation for Indian Artists stelt zichzelf ten doel het werk van hedendaagse kunstenaars uit India onder de aandacht te brengen van een internationaal publiek. FIA presenteert het werk van deze kunstenaars in een programma van tentoonstellingen op bijzondere locaties en op Europese kunstbeurzen.

Het organiseren van (uitwisselings)projecten behoort tot een van de belangrijkste activiteiten van de stichting.

De Foundation for Indian Artists heeft een kleine bibliotheek met een groeiend aantal publikaties over Indiase kunst, een knipselarchief en een foto- en diacollectie. De FIA entameert onderzoek naar de achtergronden van Indiase kunstenaars en de positie van hun werk binnen de wereldkunst, en bevordert het tot stand komen van boeken, catalogi en audiovisuele publikaties over Indiase kunst.
n

De Foundation for Indian Artists stelt zichzelf ten doel het werk van hedendaagse kunstenaars uit India onder de aandacht te brengen van een internationaal publiek. FIA presenteert het werk van deze kunstenaars in een programma van tentoonstellingen op bijzondere locaties en op Europese kunstbeurzen.Het organiseren van (uitwisselings)projecten behoort tot een van de belangrijkste activiteiten van de stichting.De Foundation for Indian Artists heeft een kleine bibliotheek met een groeiend aantal publikaties over Indiase kunst, een knipselarchief en een foto- en diacollectie. De FIA entameert onderzoek naar de achtergronden van Indiase kunstenaars en de positie van hun werk binnen de wereldkunst, en bevordert het tot stand komen van boeken, catalogi en audiovisuele publikaties over Indiase kunst.