cultuur in amsterdam oost watergraafsmeer
Art Cage Gallery and Cultural Center
 
contactpersoonAnnyRose - Nahapetian
adresDomselaerstraat 120
postcode/plaats1093 MB Amsterdam
e-mail
tel.06 244 028 66
homepagewww.artcage.org
categorieexpositieruimte (avantgarde), expositieruimte (overigen), verhuur
achtergrondIranese, Armeense, Nederlandse.
trefwoordenKom Langs kijken ruimte is 120m2.
ART CAGE (Kunst kooi) is een mooie synergie tussen het kunstaanbod en maatschappelijke contacten. Toeristen zulen hier van een unieke ervaring genieten. Iedereen is welkom, van de buurtbewoners tot de stadswandelaars uit het binnen- en buitenland, individu en groep, oma en kleinkind. Ook sociaal-culturele instellingen kunnen samenwerken met ART CAGE.

ART CAGE organiseert tevens recepties voor haar klanten, vrienden en kunstenaars. Voor bedrijven en gezelschappen bestaat de mogelijkheid om het mooie pand aan de Domselaerstraat in unieke setting te huren voor besloten dinners, recepties en bedrijfspresentaties. Naast het organiseren van bedrijfsuitjes wordt de catering verzorgd door ART CAGE.

ART CAGE aan de Domselaerstraat 120 is de culturele ontmoetingsvrijplaats voor mensen die initiatief tonen. Kennis en ideeen worden voordurend uitgewisseld en getoetst. Kunst is een belangrijk resultaat van deze uitwisseling. Maar dit staat niet los van geld verdienen. De betrokkenheid van ART CAGE is maatschappelijk en politiek georienteerd.
School project Louise de Coligny in opdracht van Art Cage "dagen van kleur"
School project Louise de Coligny in opdracht van Art Cage "dagen van kleur"
Workshops woensdag avond
Workshops woensdag avond
voorstel project scholen " Kleur Illusies"
voorstel project scholen " Kleur Illusies"